Mihin tarvitset tukeaKylmäsäilytys & Pakastus

Ei hälytysääntä, vaikka ovi on auki

Kylmälaitteesta ei kuulu hälytysääntä, vaikka laitteen ovi on auki pitkään.

Kyseessä ei ole häiriö. Hälytysäänet on kytketty pois päältä.

Kun haluat ottaa hälytysäänet taas käyttöön, toimi seuraavasti:

Paina painiketta /.

Kaikki valittavissa olevat symbolit tulevat näyttöön. Symboli  alkaa vilkkua.

Paina lämpötilan säätöpainiketta ( tai ), kunnes symboli  alkaa vilkkua.

Vahvista valintasi koskettamalla painiketta OK.

Valitsemasi asetus vilkkuu näytössä. Symboli  palaa.

Valitse jokin seuraavista asetuksista painamalla painiketta  tai :

• 0: Painikeääni pois: Ovihälytys pois

• 1: Painikeääni pois: Ovihälytys päällä (4 minuutin kuluttua)

• 2: Painikeääni pois: Ovihälytys päällä (2 minuutin kuluttua)

• 3: Painikeääni päällä: Ovihälytys päällä (2 minuutin kuluttua)

Vahvista valintasi koskettamalla painiketta OK.

Valitsemasi asetus tallentuu. Symboli  alkaa vilkkua.

Poistu asetustilasta painamalla painiketta / uudelleen.

Ellet tee mitään, näyttö poistuu asetustilasta automaattisesti noin minuutin kuluttua.