Kapseleita hyllyllä

Koe Miele-annoskapselien teho ja kätevyys

Pesuainekapselit

Tutustu annoskapseleihimme, joilla peset tekstiilisi perusteellisen puhtaaksi ja säilytät samalla niiden arvon. Kätevät Miele-annoskapselit ovat helppokäyttöisiä ja tehostavat Miele-pesukoneesi pesutehoa. Nauti entistä hygieenisemmästä lopputuloksesta, pitkään säilyvästä tuoksusta ja tekstiiliesi pitenevästä käyttöiästä.

Entistä puhtaampaa pyykkiä

Miele-pesuainekapselit selviävät pyykistä kuin pyykistä, sillä niitä on saatavana mitä erilaisimmille erikoistekstiileille ja tahratyypeille. Kapselimme ovat äärimmäisen tehokkaita ja ympäristöystävällisiä, niitä on saatavana yhden käyttökerran annoksina, jotta saat puhdasta jälkeä joka koneellisella.

Pesuainekapselit

Pesuainekapselit

Annoskapselimme on valmistettu kierrätysmuovista, niissä on helposti avattava kansi ja niiden laajasta valikoimasta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto omiin yksilöllisiin pyykinhuoltotarpeisiisi. Jokainen kapseli sisältää juuri sopivan määrän pesuainetta. Tämä innovatiivinen ratkaisumme on sekä taloudellinen että myös ehkäisee ali- ja yliannostusta, ja varmistaa siten, että pyykkisi puhdistuu aina täydellisesti.

Annoskapselit villatekstiileille

WoolCare-annoskapselit

Helli arkoja villavaatteitasi WoolCare-annoskapseleillamme, jotka on kehitetty palauttamaan kuitujen alkuperäinen muoto, mikä saa tekstiilit näyttämään sileiltä.

Osta nyt
Urheilu

Sport-kapselit

Mielen urheilutekstiileille tarkoitettu erikoispesuaine poistaa epämiellyttävät hajut neutralointiaineellaan, jolloin pyykki on raikasta joka pesun jälkeen.

OSTA NYT
Sänky, jossa valkoiset vuodevaatteet

DownCare-annoskapselit

Lanoliinia sisältävä hellävarainen pesuaineemme auttaa säilyttämään tekstiilien elastisuuden, hengittävyyden ja pöyheyden ja ehkäisee untuvien takertumista toisiinsa.

Osta nyt
Silkkinen mekko pyykinpesukoneessa

SilkCare-annoskapselit

Tutustu kapseleihin, jotka on rikastettu silkkiproteiinilla, joka hoitaa silkkisiä tekstiilejäsi hellävaraisesti, pitää niiden pinnan sileänä ja suojaa arkoja kuituja.

Osta nyt
UltraDark-kapseleita hyllyllä

UltraDark-annoskapselit

Erinomainen erityisen tummalle pyykille: värejä suojelevien pinta-aktiivisten ainesosiensa ansoista se pesee lempivaatteesi hellävaraisesti ja haalistamatta.

Osta nyt
Ihmisiä kuntoilemassa ulkona

Outdoor-annoskapselit

Pesuaineemme parantaa tekstiilien kestävyyttä suojaamalla kuituja ja auttaa siten pitämään tekniset tekstiilit kuosissaan ja säilyttämään niiden ominaisuudet pitempään.

OSTA NYT

Tekstiilien huolto:
Korjaa, neutraloi ja suojaa

CottonRepair-annoskapselit

CottonRepair-kapselien Novozymes-tekniikkaan perustuva uusi koostumus antaa suosikkivaatteillesi uuden elämän ja poistaa niistä nypyt ja kirkastaa niiden värit jo yhdellä pesukerralla.

Booster-annoskapselit

Tuo lisää tehoa pyykinpesuun Booster-annoskapseleilla ja anna edistyksellinen entsyymitekniikan selvitä vaivattomasti kaikkein itsepintaisimmistakin tahroista.

 

ImpraProtect-annoskapselit

Ylläpidä vaatteidesi vettä hylkiviä ominaisuuksia ImpraProtect-kapseleilla, ne eivät vaikuta haitallisesti tekstiilien joustavuuteen ja hengittävyyteen.

Huuhteluaineet

Aqua

Nauti täydellisestä puhtaudesta, joka huokuu virkistävää Aqua-tuoksua, mehevien vihreiden hedelmien, veden ja kukkaistuoksujen sinfoniaa tuo siten pyykkiisi reippaan tuulahduksen luonnon raikkautta.

 

Nature

Nauti luonnosta Naturen avulla. Tämä ainutlaatuinen tuoksu sisältää bambun kirpeän raikasta vihreyttä ja hedelmäistä omenaa puhtaalla valkoisella myskillä ryyditettynä. Vie aistisi rauhalliseen metsikköön. Tämä harmoninen tuoksuseos kietoo vaatteesi uudistavaan tuoksuun joka tuo uutta fiilistä pyykinpesuun.

Cocoon

Anna Cocoon-tuoksumme rentouttaa. Tämä lohduttava tuoksumme sisältää mehevää vihreää päärynää, mantelia ja rentouttavaa tonkapapua ja vangitsee aistisi välittömästi raikkailla, mutta silti makeilla pohjasävyillään ja saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi. Helposti uutta fiilistä pyykinpesuun.

Löydä vielä lisää Miele-pyykinpesuaineita

Täydennä pyykinpesukoneesi suorituskykyä

Pyykinpesuaineet

Nauti tehokkaasta ja taloudellisesta pyykinpesusta

UltraPhase

Lue lisää