Miele esittelee ensimmäisenä maailmassa: Dialog-uuni, jonka innovatiivinen M Chef -tekniikka mullistaa ruoanlaittotaidon.

Käänteentekevän ylivertainen

Innovatiivinen tekniikka – paras nautinto

Dialog-uuni on maailman ensimmäinen lajissaan ja rikkoo ruoanlaiton rajoja. Sen mullistavalla M Chef -tekniikalla voit luoda innovatiivisia ruokia taatusti erinomaisin tuloksin samalla, kun valmistelu sujuu helposti ja aikaakin säästyy. Entistä miellyttävämpään ruoanlaittoon, mukavaan arkeen ja erityisiin kokemuksiin. Paljon uusia mahdollisuuksia!

Innovaatiota ruoanlaittoon

Päästä mielikuvituksesi valloilleen

Dialog-uuni avaa uusia jännittäviä mahdollisuuksia ruoanlaittoon. Sen mullistava tekniikka mahdollistaa täysin uudenlaisten innovatiivisten ruokalajien luomisen. Kypsennä kala jäälohkareen sisällä tai vasikanfilee mehiläisvahassa ilman, että jää tai vaha sulaa, ota ruokaan väriä ilman, että se ruskistuu, kypsennä erilaisia ruokia ja aineksia samanaikaisesti ja tarjoile hienostuneita annoksia, jotka ovat aina viimeisen päälle upeita.

Kalaa jäälohkareen sisällä

Dialog-uunin mullistava kypsennysmentelmä käy ilmeiseksi viimeistään, kun valmistat kalaa jäälohkareen sisällä. Kala kypsyy, mutta jää ei sula.

Vasikanfilee mehiläisvahassa

Liha kypsyy tasaisesti läpikotaisin, ei ulkoa sisäänpäin. Siten myös lihaa ympäröivä mehiläisvaha pysyy kuin ihmeen kaupalla sulamattomana ja fileestä tulee erityisen mehukas ja murea.

Raaka ja kypsennetty lohi

Uudella Dialog-uunilla ja M Chef -tekniikalla voit valmistaa lohifileen niin, että puolet siitä kypsyy ja puolet jää raa'aksi. Kaksi täysin erilaista annosta yhdessä.

Väriä hampurilaissämpylöihin

Dialog-uunissa voit ottaa ruokiin väriä ilman, että ne ruskistuvat. Voit itse valita, kuinka rapeaksi pinnan haluat, ja paistaa sämpylöihin kauniin värin ilman, että pinta ruskistuu.

Ylivertaisuutta

Nauti gourmet-aterioita kotonasi. Joka päivä.

Todelliset ruoanlaiton harrastajat vaativat parasta laatua. Taito valmistella ainekset niin, että niiden parhaat puolet tulevat esiin, tekee huippukokin – samasta syystä Mielen Dialog-uuni on aivan omaa luokkaansa. Perinteisillä lämmitystavoilla ruoka kypsyy hitaasti ulkoa sisäänpäin, mutta Dialog-uunissa ruoka kypsyy kauttaaltaan alusta alkaen. Lihasta tulee mureaa ja kypsyydeltään tasaista, kalan ja äyriäisten tekstuuri säilyy moitteettomana ja leipä ja leivonnaiset kohoavat kauniisti.

Vaaleanpunainen naudanfilee

Perinteisillä lämmitystavoilla ruoka kypsyy hitaasti ulkoa sisäänpäin. Dialog-uunissa ruoka kypsyy kauttaaltaan alusta alkaen. Lihasta tulee mehevää ja kypsyysasteeltaan tasaista.

Leivonta Dialog-uunissa

Dialog-uuni parantaa vaivattomasti taikinan rakennetta ja kohoamiskykyä. Siinä voit myös itse valita, kuinka rapean kuoren ja minkä värisen pinnan leivonnaisiisi haluat.

Yksinkertaista

Monimutkaisia ruokia helposti.

Monen ruokalajin ateria, johon kuuluu paljon erilaisia annoksia, on kokille haastava: aterian jokainen elementti vaatii omat valmistelunsa ja kaiken on oltava valmista minuutilleen oikealla hetkellä. Dialog-uuni helpottaa ruokien kypsennystä – myös silloin, kun valmistat monimutkaisia ruokia – ja takaa erinomaiset tulokset.

Lohta ja mangoldia, täytettyä broilerinrintaa ja kotitekoisia briosseja

Dialog-uunissa voit kypsentää M Chef -aterioita: Kypsennä kerralla koko aterian ainekset juuri sopivan kypsiksi.

Vadelmakohokas

Tämä ilmava kohokas on aina menestys – ja nyt se onnistuu jopa ilman vesihaudetta. Dialog-uuni hoitaa homman.

Nopeaa

Kaikki mitä tarvitset täydelliseen iltaan – hetkessä valmista.

Dialog-uunilla valmistat kaikkein aikaavievämmätkin ruokalajit hetkessä. Voit entistä vapaammin kokeilla erilaisia ruokalajeja samalla, kun sinulle jää enemmän aikaa seurustella vieraidesi kanssa. Mielen Dialog-uuni lyhentää kypsennysaikoja perinteisiin kypsennysmenetelmiin verrattuna jopa 70 prosentilla, laadusta tinkimättä.

Nyhtöpossu

Dialog-uunilla valmistat tämän suositun BBQ-herkun vain 2,5 tunnissa, ja voit olla varma, että tulos on täydellinen.

Hellävarainen ja nopea sulatus

Dialog-uunissa voit sulattaa esimerkiksi lihaa paljon nopeammin ja tasaisemmin eikä sinun tarvitse pelätä, että se kuumenisi tai kypsyisi jostain kohtaa.

Ainutlaatuiset ominaisuudet – täydellinen nautinto

Oikea ohjelma joka asiaan

M Chef
M Chef -kypsennystoiminto hyödyntää sähkömagneettisten aaltojen energiaa. Ruoan vastaanottama energiamäärä näkyy Gourmet-yksiköinä. Laite käy jatkuvaa vuoropuhelua ainesosien kanssa ja säätää kypsennysprosessia sen mukaan. Ruokaa kypsennetään koko tilavuudeltaan, kunnes se on halutun kypsää.

Gourmet Profi
Ohjelma edistyneille käyttäjille: Siinä saat määrittää itse kaikki täydellisen tuloksen edellyttämät asetukset, kuten Gourmet-yksiköiden määrän, toimintatavan tai lämpötilan.

Gourmet Assistent
Helppoon ruoanlaittoon: Dialog-uuni ehdottaa ainesten tyypin ja määrän mukaan kaikkia asetuksia, kuten tarvittavaa Gourmet-yksiköiden määrää tai oikeaa toimintatapaa, joilla saavutat erinomaisen tuloksen.

Kaikki yhdellä silmäyksellä – kotona tai tien päällä

Miele@mobile-sovelluksella voit aina kätevästi tarkistaa Dialog-uunin tilan, muuttaa tärkeitä asetuksia ja valvoa kypsennysprosessia. Kaikki tämä samalla, kun valitset asua iltaa varten. Muista myös sovelluksen reseptitoiminto ja sen hyödylliset opas-videot, joiden avulla valmistat annokset juuri oikein.

Oikeat asetukset yhdellä napautuksella

Miele@mobile-sovelluksen reseptitoiminto sisältää myös monia vain Dialog-uunille sopivia reseptejä. Nyt voit ensimmäistä kertaa lähettää kaikki reseptin vaatimat asetukset sovelluksesta suoraan laitteelle, yhdellä napautuksella.

Dialog-uunin keittokirja

Jotta siirtyminen ruoanlaiton uudelle aikakaudelle kävisi mahdollisimman sujuvasti, olemme kehittäneet koekeittöissämme yhdessä ammattikokkien kanssa toistasataa reseptiä Dialog-uunia varten. Käytä tätä keittokirjaa inspiraation lähteenä ja rakastu ruoanlaittoon yhä uudelleen ja uudelleen.

Oikeat asetukset joka reseptille

Dialog-uuni ja sen uudenlaiset kypsennystavat tekevät ruoanlaitosta erityistä. M Chef -tekniikan lisäksi uuni tarjoaa käyttöösi myös perinteisiä toimintatapoja, nekin tuttua Miele-laatua.

Ainutlaatuiset ruoanlaittotapahtumat, joissa pääset kokeilemaan uutta Dialog-uunia

Jos haluat oppia kaiken niistä mullistavista kypsennystavoista, joihin Dialog-uuni taipuu, osallistu ruoanlaittotapahtumiimme. Siellä saat alan ammattilaisilta hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita M Chef -toimintatavan ja ainutlaatuisen M Chef menu -toiminnon käyttöön ja pääset itse kokeilemaan tätä uutta laitetta.

Dialog-uuni, Mieleltä.

Innostuitko Mielen Dialog-uunista? Lisätietoja tuotteesta ja sen saatavuudesta löydät täst linkistä:

Sivun alkuun