• Toimituskulut lisätään ostoskoriin

Keittotasot

Kaasu vai sähkö? Keittotason kohdalla valinta on sinun. Päädytpä sitten perinteiseen malliin tai modernimpaan induktioon, tarjolla on erikokoisia keittotasoja, joista löytyy sopiva niin suuriin kuin pieniinkin keittiöihin. Kätevien ominaisuuksien, kuten kooltaan säädettävien keittoalueiden ansiosta voit nyt nauttia ruoan valmistamisesta yhtä paljon kuin sen syömisestäkin.

Induktiokeittotasot

Trendikäs: induktiokeittotaso. Tehokkaampaa energiankäyttöä on vaikea kuvitella. Tai turvallisempaa keittoalueratkaisua: jos keittoalueella ei ole astiaa, kun se kytketään päälle, virta katkeaa välittömästi. Ihanteellinen kumppani: induktioyhteensopivat keittoastiat, jotka johtavat energiaa äärimmäisen tehokkaasti.

Induktiokeittotasot, joissa integroitu höyrynpoisto

Täysin uusi näkökulma: keittotason integroidun höyrynpoiston ansiosta voit unohtaa näkyvät liesituulettimet. Integroitu höyrynpoisto on erinomainen ratkaisu saarekkeisiin tai kun välikatto on korkealla tai kalteva. Lisäksi tulevat induktion edut: energiahukka on pientä ja turvallisuus huipussaan. Kun vielä valitset induktioyhteensopivat keittoastiat, niin saat tekniikasta täyden hyödyn.

Sähkökeittotasot

Käytössä hyväksi havaittu: sähkökeittotasot ovat perinteinen valinta. Keraamisen lasipinnan alla sijaitsevat lämpövastukset kuumentavat keittoalueet ja hohtavat punaisina käytön aikana. Keittotasoa ohjataan lieden valitsimilla tai sen omilla valitsimilla.

SmartLine

Yhdistele muiden laitteiden kanssa tai käytä yksinään: SmartLine-sarjan laitteet ovat kuin rakennussarja, josta voit valita juuri haluamasi moduulit ja yhdistellä niitä miten haluat – tai liittää niitä perinteisen induktiotason yhteyteen. Myös downdraft-liesituuletin sopii yhdisteltäväksi muiden elementtien kanssa. Kiehtovaa: tyylikäs keraaminen lasipinta ja hipaisupainikkeet. Eri kuumennustapoja.

    • Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin; emme vastaa annettujen tietojen tarkkuudesta.
Sivun alkuun