• Toimituskulut lisätään ostoskoriin.

Kylmälaitteet

Sopiva säilytyspaikka kaikelle ruoalle: Mielen kylmälaitteissa on erityisvarusteita ruoan pitämiseen tuoreena, pakastamiseen tai säilytykseen, aina parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Valikoimistamme löytyy kalusteisiin tai vapaasti sijoitettavia sekä huippumalleja. Päädyitpä mihin tahansa vaihtoehtoon, saat taatusti kätevän kylmälaitteen, joka tukee terveellistä ja modernia elämäntapaa.

Vapaasti sijoitettavat jääkaappi-pakastimet

Mielen vapaasti sijoitettavat jääkaappi-pakastimet ovat täydellinen ratkaisu, kun haluat jääkaapin ja pakastimen samassa laitteessa. Niillä on muitakin etuja: vapaasti sijoitettavina voit sijoittaa ne keittiössä paikkaan, jossa ne ovat visuaalisesti parhaimmillaan.

Kalusteisiin sijoitettavat jääkaapit

Mielen jääkaapit pitävät huolta tuoreen ruoan säilytyksestä täydellisissä oloissa. Halutessasi voit varustaa ne keittiösi tyyliin sopivalla kalusteovella.

Kalusteisiin sijoitettavat jääkaappi-pakastimet

Täydellinen yhdistelmä: jääkaappi ja pakastin yhdessä laitteessa. Nämä monitaiturit ovat myös mukautuvaisia: halutessasi voit varustaa ne keittiösi tyyliin sopivilla kalusteovilla.

Kalusteisiin sijoitettavat pakastimet

Äärimmäisen turvallisia, äärimmäisen käteviä: Mielen pakastimilla pakastat ruokasi turvallisesti ja helposti. Halutessasi voit myös varustaa ne keittiösi tyyliin sopivilla kalusteovilla.

Vapaasti sijoitettavat jääkaapit

Vapaasti sijoitettavat kylmälaitteemme tarjoavat täydelliset olosuhteet ruoan pitämiseksi tuoreena mahdollisimman pitkään. Samalla ne ovat vaikuttavan tyylikkäitä ja voit sijoittaa ne keittiössä mihin tahansa paikkaan.

Vapaasti sijoitettavat pakastimet

Mielen pakastimilla pakastat nopeasti ja turvallisesti ja myös kätevästi. Näitä vapaasti sijoitettavia laitteita ei tarvitse piilottaa nurkkaan. Päinvastoin: tyylikkään muotoilunsa ansiosta ne toimivat keittiösi keskipisteenä.

MasterCool

Kiinnostavia uutuuksia: Mielen tilavat MasterCool-laitteet asettavat kylmälaitteille uudet mittapuut. Yhdenmukaisen ja laadukkaan muotoilunsa, yllättävien uusien ominaisuuksiensa ja ainutlaatuisen kätevyytensä ansiosta ne edustavat suorituskykyä, jollaista ei ole ennen nähty. Tutustu laajaan kylmälaitevalikoimaamme – jääkaappeihin, pakastimiin, viinikaappeihin – ja luo oma yhdistelmäsi.

    • Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin; emme vastaa annettujen tietojen tarkkuudesta.