Luukku avautuu ECO-ohjelmassa automaattisesti

Astianpesukoneen luukku avautuu ECO-ohjelmassa automaattisesti, vaikka astiat ovat vielä märkiä.

Pesuohjelma ei ole käynyt loppuun, koska kuivausohjelma on keskeytetty avaamalla luukku kokonaan auki.

Huomaa, että luukun automaattinen avautuminen raolleen ECO-ohjelman loppupuolella ei tarkoita, että kuivausvaihe olisi päättynyt.

Luukun raollaan oloaika on vielä osa kuivausvaihetta, ja sen pituus vaihtelee (60 cm leveissä laitteissa jopa 70 minuuttia, 45 cm leveissä laitteissa jopa 90 minuuttia).

Näytöstä näet, kun ohjelma on kokonaan päättynyt ja voit avata luukun kokonaan ottaaksesi astiat pois koneesta.