Pesuohjelma kestää paljon tavallista pitempään

Pesuohjelma kestää paljon tavallista pitempään. Näyttöön tulee AutoDos-järjestelmään liittyviä virheilmoituksia ja/tai ohjelma-aika pitenee kahdella tunnilla. Myös pesutulos saattaa olla huono, koska pesuainetta ei ole annosteltu. Toiminto AutoDos kytkeytyy tällöin automaattisesti pois käytöstä ohjelman ajaksi.

Kone pesee esittelykapselin kanssa.

Esittelykapselia ei ole irrotettu.
Koneeseen ei ole asennettu PowerDisk-kapselia, koska on saatettu luulla, että koneessa jo oleva esittelykapseli on oikea PowerDisk-kapseli.
AutoDos on otettu käyttöön.

Ota esittelykapseli pois koneesta.

Asenna tilalle PowerDisk-kapseli.

Anna ohjelman käydä loppuun kahden tunnin lisäaikoineen.

Koneeseen on asetettu takaisin PowerDisk-kapseli, jossa on vain n. 1 g pesuainetta, koska on oletettu, että määrä riittää vielä seuraavaan pesukertaan.

PowerDisk-kapseliin jää aina pieni määrä pesuainetta.

Vaihda PowerDisk-kapseli aina ajoissa.

Anna ohjelman käydä loppuun kahden tunnin lisäaikoineen.

PowerDisk-kapselista koneen pesutilaan johtava annostuskanava ei ole paikallaan koneessa.

Aseta annostuskanava takaisin paikalleen.

Anna ohjelman käydä loppuun kahden tunnin lisäaikoineen.

PowerDisk-kapselin pidikkeen kallistusvipu jumittaa.

Tämän seurauksena kone tunnistaa virheellisesti, että “PowerDisk on asennettuna”, vaikkei koneeseen ole laitettu PowerDisk-kapselia.

AutoDos-järjestelmä ei tällöin poistu automaattisesti käytöstä, kun kansi suljetaan.

Vapauta nostovipu, ks. kuva.

Anna ohjelman käydä loppuun kahden tunnin lisäaikoineen.

Kone ei tunnista tyhjää kapselia.

Viimeinen annostelu kapselista lähetti vielä signaalin, joten kone ei tunnista kapselin tyhjentymistä ja ohjelma käy loppuun ilman virheilmoituksia.

Tällöin näyttöön tulee seuraavaa ohjelmaa käynnistettäessä virheilmoitus AutoDos-ongelma.

Vaihda PowerDisk-kapseli.

Anna ohjelman käydä loppuun kahden tunnin lisäaikoineen.

Ohjelma keskeytyy ennenaikaisesti ja kone siirtyy valmiustilaan asetusten mukaisesti.

PowerDisk-kapseli on tyhjentynyt viime pesuohjelman yhteydessä. Järjestelmä on tunnistanut kapselin tyhjentymisen oikein.

Jos ohjelma on lopuksi lopetettu manuaalisesti (esim. AutoOpen-toiminnolla), AutoDos ei poistu automaattisesti käytöstä.

Jos kone tyhjennetään heti ja täytetään välittömästi uudelleen likaisilla astioilla ja käynnistetään saman tien, näyttöön ei tule ilmoitusta tyhjästä PowerDisk-kapselista ennen ohjelman käynnistymistä.

Kun ohjelma käynnistyy, näyttöön tulee virheilmoitus AutoDos-ongelma.

Jos PowerDisk-kapseli on tyhjä, vaihda se uuteen.

Anna ohjelman käydä loppuun kahden tunnin lisäaikoineen.

Annostuskanava tai jokin suihkuvarsi on tukossa

Puhdista annostuskanava.

Puhdista suihkuvarret.

Anna ohjelman käydä loppuun kahden tunnin lisäaikoineen.

Muut mediat