Tarkasta siivilät / Ilmoitusvälin säätö

Astianpesukoneen näytössä näkyy Tarkasta siivilät / Ilmoitusvälin säätö.

Pesutilan siivilät voivat ajan mittaan tukkeutua ruokajäämistä. Kuinka kauan tähän menee, vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon likaa koneeseen astioiden mukana päätyy.
Näyttöön tulee joka 50. pesukerran jälkeen (vakioasetus) ilmoitus Tarkista siivilät.

Tarkasta pesutilan pohjassa sijaitsevat siivilät.

Puhdista siivilät tarvittaessa.

Kuittaa ilmoitus lopuksi valitsemalla OK.

Ilmoitus häviää.

Näyttö siirtyy ohjelmanvalintaan.

Voit itse valita haluamasi siivilöiden tarkistusvälin 30 ja 60 pesukerran väliltä:

Valitse valikko Asetukset.

Valitse valikon kohta Siivilöiden tarkistus.

Valitse haluamasi tarkistusväli.

Vahvista valitsemalla OK.