Virhe F52

Astianpesukoneen näytössä näkyy virhe F52.

Pesuaineen/kirkasteen yliannostus.

Anturi on havainnut liikaa vaahtoa pesutilassa. Pesuohjelma on keskeytetty.

Kierrä ohjelmanvalitsin kohtaan Seis/Loppu tai, jos koneessa on painikevalinta, paina painiketta Start/Stop n. viiden sekunnin ajan.

Kytke koneen virta pois päältä ja takaisin päälle.

Jos käytät pesuainetabletteja, jotka sisältävät myös huuhtelukirkastetta, valitse toiminto Yhdistelmätabletti (jos koneessa sellainen on).

Älä käytä pesuainetabletteja ohjelmassa Pika 40 °C.

Jos virhe ei korjaantunut, ota meihin yhteyttä tai varaa huolto verkossa.

Suosittelemme Miele-tuotteita, ne pesevät lasisi, astiasi ja aterimesi perusteellisesti ja hellävaraisesti ja hoitavat samalla astianpesukonettasi.