Kahviautomaatti kytkeytyy päälle automaattisesti

Kahviautomaatti kytkeytyy säännöllisesti päälle automaattisesti.

Kun toiminto QuickTouch on käytössä, kahviautomaatti ei kytkeydy kokonaan pois päältä, vaan ainoastaan siirtyy valmiustilaan.

Kun toiminto QuickTouch on käytössä, myös lähestymisanturi on käytössä. Lähestymisanturi saattaa kytkeä kahviautomaatin päälle tarpeettomasti, jos joku tai jokin tulee liian lähelle kahviautomaattia.

Ota lähestymisanturi pois käytöstä. Toimi seuraavasti:

• Valitse valikosta: Asetukset, Lähestymisanturi, Laite päälle, pois.

Ota toiminto QuickTouch pois käytöstä. Toimi seuraavasti:

• Valitse valikosta: Asetukset, Näyttö, QuickTouch, pois.