Minkälainen tuoreusjärjestelmä juuri sinulle?

Tuoreruoka on terveellisen elämäntavan perusta. Hedelmät ja kasvikset pitäisi syödä yhtä tuoreina ja rapeina kuin ne olivat ostettaessa. Mutta kenellä on aikaa ostaa tuoreita aineksia joka päivä? Elintarvikkeiden ostohetken laadun lisäksi niiden oikeat säilytysolosuhteet ovat tärkeä tekijä. Säilytysolosuhteista riippuu, kuinka tuoreita, maukkaita ja terveellisiä elintarvikkeet vielä ovat ruokaa syötäväksi viimeisteltäessä. Ratkaisu: MasterFresh ja PerfectFresh.
PerfectFresh Pro
Ruoka säilyy tuoreena jopa viisi kertaa pidempään. Automaattisesti säädetyllä lämpötila-alueella 0 °C – +3 °C liha, kala ja monet maitotuotteet pysyvät tuoreina jopa kolme kertaa kauemmin. Hedelmät ja vihannekset säilyttävät tuoreutensa jopa viisi kertaa pidempään – kiitos laatikon optimoitujen kosteussäätimien. Lisäksi integroidun kirkkaan LED-valaistuksen ansiosta ruoka näkyy aina täydellisesti. Tästä syystä PerfectFresh Pro on Mielen paras säilytysvaihtoehto.
PerfectFresh säilyttää ruoan tuoreena jopa kolme kertaa pidempään. Lämpötila-alue 0 °C – +3 °C tarjoaa ihanteelliset olosuhteet ja merkittävästi pidemmät säilyvyysajat lihalle, kalalle ja monille maitotuotteille. Hedelmät ja vihannekset säilytetään ihanteellisissa olosuhteissa kosteusvalvotussa osastossa ja ihanteellisilla lämpötilan ja korkean kosteuden tasolla. Vitamiinit, maku ja rakenne säilyvät pitkään – ja samalla tuoreus parantuu huomattavasti.
Jääkaappiosan tilava laatikko tarjoaa tilaa suurelle elintarvikemäärälle. Laatikon säädettävä aukko varmistaa kosteuden säilymisen tehokkaasti. Tämän tuloksena hedelmät ja vihannekset säilyvät tuoreina ja raikkaina huomattavasti kauemmin.
Ominaisuudet mallikohtaisia