Keittotasot ja CombiSet-keittotasot

Muita asioita, jotka on hyvä tietää Mielen keittotasoista ja CombiSet-keittotasoista

Design

Käytetään yhdessä uunin kanssa tai ilman uunia

Keittotaso on keittiön keskipiste, olipa se sijoitettu sitten saarekkeeseen tai kaapistorivin työpöytätasolle. Miele tarjoaa kaksi käyttökonseptia, joiden avulla voit luoda oman henkilökohtaisen keittiömaisemasi.

Lisätietoja kohteesta ”Design”
Induktiomalli

Yksilölliset ruoanlaittotavat

Miele-keittotasoissa on saatavilla useita eri kuumennustapoja. Miele tarjoaa oikeanlaisen keittotason jokaiseen ruoanlaittotapaan. Saat lisätietoja induktiokuumennuksesta täältä.

Lisätietoja kohteesta ”Induktiomalli”
Useita kokoja

Oikea koko joka keittiöön

Laitatko ruokaa vain muutamalla kattilalla vai nautitko upeiden aterioiden luomisesta useita pannuja ja kattiloita käyttäen? Riippumatta siitä, miten monimutkainen rakkautesi ruuanlaittoon on, Miele-keittotasot tarjoavat sinulle riittävästi tilaa!

Lisätietoja kohteesta ”Useita kokoja”
Miele CombiSet -keittotasojen valikoima

Ei niin tavanomaista ruuanlaittoa

Kunnianhimoinen ruuanlaitto vaatii ammattimaista tekniikkaa. Miele tarjoaa tähän tarkoitukseen erityisiä laitteita, kuten induktiowokin tai barbecue-grillin ja paljon muuta. Tutustu uudenlaiseen nautintoon!

Lisätietoja kohteesta ”Miele CombiSet -keittotasojen valikoima”
Joustavat asennusmahdollisuudet

Erottuu monipuolisuutensa ja laatunsa ansiosta

Mielen alaspäin poistava liesituuletin on liesituulettimien ehdotonta kärkeä. Sen älykäs tekniikka, parempi käyttömukavuus sekä helppo asennus mihin tahansa keittiöön erottavat sen joukosta. Kun alaspäin poistava liesituuletin asennetaan alakaappiin, ei ole huolta kattokorkeudesta eikä tuuletin estä näkyvyyttä ruoanlaiton aikana.

Lisätietoja kohteesta ”Joustavat asennusmahdollisuudet”
Uusi alaspäin poistava Miele-liesituuletin

Aina yhdistetty yhteensopivilla ProLine-laitteilla

Uusi työtasoon integroitu liesituuletin tekee jokaisesta Miele ProLine keittotasosta todellisen katseenvangitsijan keittiössä. Työtasoon integroitu liesituuletin yhdistettynä kahteen valitsemaasi Miele ProLine -laitteeseen muodostaa täydellinen ruoanlaittoyksikön. Olipa valintasi sitten induktio, HiLight, Tepan tai wok – tervetuloa häiritsemättömän ja hajuttoman ruoanlaiton uudelle aikakaudelle.

Lisätietoja kohteesta ”Uusi alaspäin poistava Miele-liesituuletin”

Lisätarvikkeet ja pesuaineet

Alkuperäiset lisätarvikkeet Tutustu shopin tuotteisiin Lisätarvikkeet