Benchmark hotelleille ja ravintoloille

EtusivuTuotteetUudet tuotteet ja ominaisuudetBenchmarkBenchmark hotelleille ja ravintoloille

Tarkkuuteen ja hallintaan perustuvaa täydellisyyttä

Tekniikka, helppokäyttöisyys ja tarkkuus täydellisessä tasapainossa: Benchmark-malleissa yhdistyvät huippuunsa hiottu pesu- ja kuivaustekniikka, helppokäyttöisyys ja räätälöitävät, erityisesti hotelli- ja ravintola-alalle kehitetyt hygieniaohjelmat, joten ne tarjoavat ammattitason järjestelmäratkaisun, joka takaa pyykin täydellisen viimeistelyn, sujuvan toiminnan ja kestävät prosessit.

Täydelliset tulokset

Räätälöitävät erikoisohjelmat, lyhyet ohjelma-ajat ja suuret linkousnopeudet takaavat pöytäliinojen ja serviettien, pyyhkeiden ja kylpytakkien, työvaatteiden ja arkojen tekstiilien hygieenisen ja hellävaraisen pesun. Patentoitu kennorumpu 2.0 huolehtii siitä, että myös haastavat, esim. rasva- ja punaviinitahroja sisältävät tekstiilit puhdistuvat perusteellisesti ja säilyttävät arvonsa, myös silloin, kun pestään täysiä koneellisia useita kertoja päivässä.

Tehokkaat, sujuvat prosessit

Intuitiivinen, värillisiin symboleihin perustuva kosketusohjaus ja aputoiminnot takaavat nopean ja luotettavan ohjelmanvalinnan. Lyhyiden ohjelma-aikojen, pienen jäännöskosteuden takaavien suurten linkousnopeuksien ja tehokkaiden kuivausjärjestelmien ansiosta pyykkisi on valmista hetkessä. Kun tähän vielä lisätään OneFingerTouch-järjestelmä, liitettävyysvaihtoehdot ja Miele Professionalin kattavat järjestelmäratkaisut, voit olla varma, että Benchmark takaa nopeat, tehokkaat ja sujuvat prosessit.

 

Ravintolatyöntekijä kantamassa pyykkikorillista keittiöpyyhkeitä pesutupaan, jossa on Benchmark Performance Plus ‑sarjan kuivausrumpu ja pyykinpesukone.

Tehokas, vahva, taloudellinen

Suuret linkousnopeudet tarkoittavat pientä jäännöskosteutta ja siksi lyhyempiä kuivausaikoja: Benchmark-sarjan koneet käyttävät 20 % vähemmän vettä ja 30 % vähemmän energiaa*. Benchmark-pesukoneet on suunniteltu kestämään 30 000 käyttötuntia jatkuvassa käytössä, ja niiden vahva ammattikäyttöön kehitetty tekniikka varmistaa laadukkaat puhdistustulokset vuosienkin käytön jälkeen aina yhtä luotettavasti kuin ensimmäisenä päivänä.

*Edelliseen konesukupolveen verrattuna

 

Miele Benchmark ‑koneet

Vaikuttava ratkaisu yrityksellesi

Benchmark-sarjan kaksi tuoteryhmää, pyykinpesukoneet ja kuivausrummut tarjoavat varta vasten eri alojen tarpeisiin optimoituja ratkaisuja.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko neuvoja?

Kerromme sinulle mielellämme Benchmark-koneistamme ja suosittelemme sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivia ratkaisuja.