Benchmark itsepalvelupesuloihin

Tarkkuuteen ja hallintaan perustuva luotettava suorituskyky

Tekniikka, helppokäyttöisyys ja tarkkuus täydellisessä tasapainossa: Benchmark-malleissa yhdistyvät huippuunsa hiottu pesu- ja kuivaustekniikka ja helppokäyttöisyys, joten ne muodostavat itsepalvelupesulasi asiakkaiden kannalta ihanteellisen palveluratkaisun. Hyödynnä Professional-järjestelmäratkaisumme, joka takaa ensiluokkaiset tulokset, sujuvan toiminnan ja kestävät prosessit itsepalvelusektorilla.

Professional-järjestelmäratkaisu – maksimaalinen asiakasmukavuus

Nainen kantaa pyykkikoria ja täyttää pesukonetta itsepalvelupesulassa.

Luotettavaa laatua, myös suorituskyvyn äärirajoilla toimittaessa

Tehokkaat ohjelmat pesevät kaiken pyykin, niin työvaatteet kuin aratkin tekstiilit hellävaraisesti hygieenisen puhtaiksi. Patentoitu kennorumpu 2.0 huolehtii siitä, että haastavatkin tekstiilit puhdistuvat hellävaraisesti ja säilyttävät arvonsa, myös silloin, kun pestään täysiä koneellisia useita kertoja päivässä.

Nopeat, tehokkaat prosessit

Intuitiivinen, värillisiin symboleihin perustuva ohjaus ja aputoiminnot takaavat nopean ja luotettavan ohjelmanvalinnan. Lyhyiden ohjelma-aikojen, suurten linkousnopeuksien ja täydellisen yhteensopivien pesuaineiden ansiosta asiakkaasi saavat pyykkinsä puhtaana mukaansa todella nopeasti. Kun tähän vielä lisätään OneFingerTouch-järjestelmä, liitettävyysvaihtoehdot ja Miele Professionalin lukuisat järjestelmäratkaisut, voit olla varma, että Benchmark takaa nopeat, tehokkaat ja sujuvat prosessit myös omistajan ja huollon näkökulmasta.

Tehokas, luotettava, taloudellinen

Benchmark-sarjan pyykinpesukoneet ja kuivausrummut kuluttavat 20 % vähemmän vettä ja 30 % vähemmän energiaa*. Uudet lämpöpumppukuivausrummut säästävät jopa 60 % energiaa* vaihtoehtoisiin malleihin verrattuna. Benchmark-pesukoneet on suunniteltu kestämään 30 000 käyttötuntia jatkuvassa käytössä, ja niiden vahva ammattikäyttöön kehitetty tekniikka varmistaa laadukkaat puhdistustulokset vuosi toisensa perään.

*Edelliseen konesukupolveen verrattuna

Miele Benchmark ‑koneet

Vaikuttava ratkaisu itsepalvelupesutupaan

Benchmark-sarjan kaksi tuoteryhmää, pyykinpesukoneet ja kuivausrummut tarjoavat varta vasten eri alojen tarpeisiin optimoituja ratkaisuja.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko neuvoja?

Kerromme sinulle mielellämme Benchmark-koneistamme ja suosittelemme sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivia ratkaisuja. Ota yhteyttä.