Benchmark sopimussiivoussektorille

EtusivuTuotteetUudet tuotteet ja ominaisuudetBenchmarkBenchmark sopimussiivoussektorille

Tarkkuuteen ja hallintaan perustuva huippusuorituskyky

Tekniikka, helppokäyttöisyys ja tarkkuus täydellisessä tasapainossa: Benchmark-malleissa yhdistyvät huippuunsa hiottu pesu- ja kuivaustekniikka, helppokäyttöisyys ja räätälöitävät, erityisesti siivoustekstiileille tarkoitetut desinfiointiohjelmat. Ne tarjoavat ammattitason järjestelmäratkaisun, joka takaa ensiluokkaiset tulokset, sujuvan toiminnan ja kestävät prosessit siivoussektorilla.

Professional-järjestelmäratkaisu – maksimaalista laatua siivoukseen

Äärimmäistä puhtautta

Siivoustekstiileille tarkoitetut erikoisohjelmat takaavat moppien, työvaatteiden tai mattojen perusteellisen puhdistuksen ja desinfioinnin. Optimoidun poistoventtiilin ansiosta karkeinkin lika poistuu veden mukana helposti. Patentoitu kennorumpu 2.0 huolehtii siitä, että haastavatkin tekstiilit puhdistuvat hellävaraisesti ja säilyttävät arvonsa, myös silloin, kun pestään täysiä koneellisia ja käytetään suuria linkousnopeuksia.

Benchmark Performance ‑pyykinpesukoneita ja ‑kuivausrumpuja pesutuvassa. Taustalla siivooja käyttämässä Benchmark-kuivausrumpua.

Nopeat, sujuvat prosessit

Intuitiivinen, värillisiin symboleihin perustuva ohjaus ja aputoiminnot takaavat nopean ja luotettavan ohjelmanvalinnan. Lyhyiden ohjelma-aikojen, suurten linkousnopeuksien ja täydellisen yhteensopivien pesuaineiden ansiosta asiakkaasi saavat pyykkinsä puhtaana mukaansa todella nopeasti. Kun tähän vielä lisätään OneFingerTouch-järjestelmä, liitettävyysvaihtoehdot ja Miele Professionalin lukuisat järjestelmäratkaisut, voit olla varma, että Benchmark takaa nopeat, tehokkaat ja sujuvat prosessit.

Tehokas, vahva, taloudellinen

Benchmark-sarjan pyykinpesukoneet ja kuivausrummut kuluttavat 20 % vähemmän vettä ja 30 % vähemmän energiaa*. Uudet lämpöpumppukuivausrummut säästävät jopa 60 % energiaa* vaihtoehtoisiin malleihin verrattuna. Benchmark-pesukoneet on suunniteltu kestämään 30 000 käyttötuntia jatkuvassa käytössä, ja niiden vahva ammattikäyttöön kehitetty tekniikka varmistaa laadukkaat puhdistustulokset vuosi toisensa perään.

*Edelliseen konesukupolveen verrattuna

 

Miele Benchmark ‑koneet

Vaikuttava ratkaisu yrityksellesi

Benchmark-sarjan kaksi tuoteryhmää, pyykinpesukoneet ja kuivausrummut tarjoavat varta vasten eri alojen tarpeisiin optimoituja ratkaisuja.

Onko sinulla kysyttävää tai tarvitsetko neuvoja?

Kerromme sinulle mielellämme Benchmark-koneistamme ja suosittelemme sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopivia ratkaisuja. Ota yhteyttä.