Dr. Oetker

Pizzaa ja müsliä, vanukasjauheita ja leivontaseoksia: yli 130 vuotta sitten Bielefeldissä perustettu Dr. Oetker on yksi Saksan elintarviketeollisuuden johtavista merkkituotteiden valmistajista. Tämän perheyrityksen tarjoamasta laajasta tuotevalikoimasta löytyy lähes jokaiselle jotakin, Saksassa kuin ympäri maailmaa.

Kertakäyttökäsineeseen puettu käsi suorittaa laatutestiä elintarvikelaboratoriossa. Lähikuvassa näkyy erilaisia näytteitä.

Jotta varmistetaan, että Dr.Oetker‑tuotteet varmasti ovat sitä, mitä pakkauksen päällä luvataan, jokainen yksittäinen ainesosa joutuu käymään läpi tiukat testit. Yhtiön pääkonttorin tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen laboratorioissa työntekijät pilkkovat ja murskaavat raaka-aineita juustoista tuoreisiin chilipalkoihin ja uuttavat niitä liuottimilla. Tällä prosessilla saada käsitys tuotteen laadusta, joten se on avainasemassa, kun valitaan tuotantoon hyväksyttävät raaka-aineet. Kokeita tehdessään työntekijät käyttävät pinsettejä, dekantterilaseja ja lasisia pipettejä. Luotettavien tulosten saavuttaminen edellyttää täysin puhtaita välineitä. Tässä astuvat kuvaan Mielen laboratoriopesukoneet, jotka ovat kunnostautuneet tehtävässään jo yli kolmen vuoden ajan. Niitä on kaksi kaikilla kolmella alueella.

Dr.Oetkerin työntekijä seisoo yhtiön tutkimus- ja tuotekehityskeskuksessa laittamassa dekantterilasia Mielen laboratoriopesukoneeseen.
Puhdasta korkean vedenpaineen avulla

Työtason alle sijoitettavat mallit Miele PG 8583 ja PG 8593 tarjoavat monia etuja: Koneessa kiertävän veden paine on korkeampi kuin aikaisemmissa malleissa. Niissä on myös enemmän tilaa. Pipettejä varten on tarjolla kaksi erilaista, pipettien pituuden perusteella valittavaa moduulia, ja dekantterilaseja varten tarjolla on erillinen yläkori. Pinsetit asetetaan alun perin hammaslääkärin instrumentteja varten kehitettyihin kasetteihin. Uudet kevyet korit ja yhdellä painikkeen kosketuksella käynnistettävät suosikkiohjelmat, kuten “Suorasuihku plus”, “Pipetit” ja “Yleispesu”, ovat erittäin käteviä. Lyhimmät ohjelmat kestävät vain 38 minuuttia, mikä sopii täydellisesti yhteen laboratorion kiivaan työtahdin kanssa. Tämä on tärkeää, sillä laboratoriolasit ja muut laitteet pitää saada nopeasti takaisin käyttöön, kun laboratorion ovelle saapuu testausta varten uusi raaka-aine-erä.

Tarvitsetko yksilöllistä tukea?

Kaikki yhdeltä toimittajalta: Miele Professional vastaa tarpeisiin pyykinhuollosta laboratoriopesukoneisiin. Tarjoamme asiakaskohtaisia ratkaisuja, jotka on viimeisintä yksityiskohtaa myöten räätälöity juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Lue lisää asiaan liittyvistä käyttökohteista

Voit varmistua asiantuntemuksestamme myös muiden referenssikohteiden avulla