EtusivuKäyttökohteetHevosurheilu – Michaels & Beerbaum

Hevosurheilu – Michaels & Beerbaum

Hevosurheilulle omistautunuttta liiketoimintaa täydentävät menestyksekäästä ratsastusurheilusta voitetut laakeriseppeleet, ja tämä pari on esteratsastuksen parhaimmistoa. Yksin vuonna 2005 Meredith Michaels-Beerbaum voitti World Cup -finaalin Las Vegasissa, oli joukkuekilpailun Euroopan mestari sekä vuoden ratsastaja ja voitti myös Aachenin Grand Prix’n ja Bambi-mediapalkinnon.

Eliittikoti erikoishevosille

Vehreän puistoalueen sydämessä sijaitseva koristeellinen herraskartano antaa ensisilmäyksellä kuvan rauhallisesta maaseudun elämästä. Mutta viereiset hevostallit ja maatilarakennukset kertovat toisenlaista tarinaa. Täällä kaikki on aina pyörinyt hevosten ympärillä. Marraskuussa 1997 Meredith Michaels ja Markus Beerbaum, jonka kanssa Meredith myöhemmin avioitui, ostivat entisen maailmanmestarin Gerd Wiltfangsin Thedinghausenissa sijaitsevat hevostallit. Nykyään he pyörittävät sitä yhdessä mestaruuskilpailuiden kisapaikkana, harjoituspaikkana sekä laadukkaana hevostallina. Vuonna 1991 Meredith Michaels jätti Yhdysvallat taakseen ja liittyi Paul Schockemöhlen Mühlenissä omistamaan hevostalliin, tavoitteenaan hioa jo ennestään erinomaisia ratsastustaitojaan. Myöhemmin hän harjoitteli yhdessä Markus Beerbaumin kanssa Dieter Graf Landsberg Velenin talleilla Balvessa, kunnes hän saattoi toteuttaa unelmansa omasta ratsastustallista.

40 hevosta tarkoittaa pyykkivuoria, joista on huolehdittava. Ratsastuspukuja, loimia, satulahuopia yms. on oltava aina puhtaina ja saatavilla, ja ne asettavat pesumenetelmille ja koneiden suorituskyvylle jos jonkinlaisia haasteita. Michaels ja Beerbaum luottavat täysin Mielen ammattitason tekniikkaan.

Tarvitsetko yksilöllistä tukea?

Kaikki yhdeltä toimittajalta: Miele Professional vastaa tarpeisiin pyykinhuollosta laboratoriopesukoneisiin. Tarjoamme asiakaskohtaisia ratkaisuja, jotka on viimeisintä yksityiskohtaa myöten räätälöity juuri sinun toimintasi tarpeisiin.

Lue lisää asiaan liittyvistä käyttökohteista

Voit varmistua asiantuntemuksestamme myös muiden referenssikohteiden avulla