Symrise

Jil Sander, Fahrenheit, Tristano Onofri: tuoksuja, jotka ovat kirjoittaneet parfyymien maailman historiaa vuosikymmenten ajan. Vähemmän tunnettua sen sijaan on, että nämä tuoksut on kehittänyt tämä Ala-Saksin Holzmindenissä toimiva yritys. Nykyään Symrise tunnetaan tuoksujen ja makujen asiantuntijana ympäri maailmaa.

Neljä Symrisen työntekijää työskentelee yhtiön laboratoriossa.

Monimutkaiset ja työläät testisarjat ovat ratkaiseva tekijä, kun halutaan varmistaa, että Symrisen luomukset täyttävät kaikki vaatimukset ja laatustandardit. Esimerkiksi pyykinpesuaineissa käytettyjen tuoksujen testauksessa asiantuntijatiimi arvioi märän pyykin tuoksua monilla peräkkäisillä testeillä. Haasteena on tuottaa tuloksia, jotka vastaavat päivittäistä käyttöä. Tätä varten tuoksuja arvioidaan ympäristössä, jota varten ne on kehitetty. Siksi testeissä käytetään samoja pesukoneita ja astianpesukoneita, joita on käytössä lukuisissa kotitalouksissa, ja keskeisessä roolissa on Miele-tekniikka.

Miele PG 85 ‑sarjan laboratoriopesukone Symrisen laboratoriossa.

Kun kokeet on suoritettu, dekantterilasit, pinsetit ja lasi- tai muovipullot täytyy puhdistaa. Tähänkin on tarjolla Miele-tuotteita, jotka helpottavat asiantuntijatiimien työskentelyä. Symrisen laboratorioissa 120 Miele-astianpesukonetta toimii kätevinä arjen apulaisina, ne mahtuvat pieneen tilaan, ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat luotettavaa palvelua. EasyLoad-varustevalikoima helpottaa täyttöä ja varmistaa, että kaikenmalliset laboratoriolasit pysyvät aina varmasti ja oikein paikoillaan.

Symrisen työntekijä haistaa tuoksunäytettä, jossa on Symrisen logo.

Laboratorion ulkopuolella työntekijät ovat toisen tärkeän tehtävän edessä: He puristavat suuren määrän esimerkiksi sipuleita kerätäkseen mehusta sipuliuutetta. Tämän jälkeen koneissa käytetyt raskaat suodatinkankaat täytyy tietenkin pestä. Koska varsin usein pestävää on kerrallaan jopa 10 kg, tarvitaan kone, joka on tällaisen tehtävän tasalla. Ammattikäyttöön tarkoitetun Miele-pesukoneen rummun enimmäistäyttömäärä on 18 kg. Toisin sanoen, se on suurempi kuin laboratorioissa käytettävät koneet, ja täysin sopiva tehtäväänsä.

Tarvitsetko yksilöllistä tukea?

Kaikki yhdeltä toimittajalta: Miele Professional vastaa tarpeisiin pyykinhuollosta laboratoriopesukoneisiin. Tarjoamme asiakaskohtaisia ratkaisuja, jotka on viimeisintä yksityiskohtaa myöten räätälöity juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Lue lisää asiaan liittyvistä käyttökohteista

Voit varmistua asiantuntemuksestamme myös muiden referenssikohteiden avulla