Juustokakku: suussasulava kakku New Yorkista

Tom kha gai

Vasikanpotkaa ja yrttistä sitruunagremolataa

Osso buco mausteisessa kahvikastikkeessa

Osso buco on milanolaisen ruokakulttuurin parhaimmistoa. Tämä haudutetusta vasikanpotkasta valmistettu perinteinen ruokalaji maustetaan nyt vaihtelun vuoksi kahvilla.

Hieman erilaisen energiajuoman resepti

Kahvi-naudanlihaliemi basilika-maitovaahdolla

Lihalientä energiajuomana? Juomasta on ehkä ensin opeteltava pitämään, mutta ilmeisesti sillä on monenlaisia terveyshyötyjä. Tämä resepti on tarkoitettu kokeilunhaluisille.

Kotitekoinen tagliatelle ja salottisipulit portviinillä

Espressolla ja timjamilla maustettu tagliatelle

Kokeile kahvia ruoanlaitossa! Valmista herkullinen espresso- ja timjamitagliatelle tällä Miele-testikeittiön reseptillä.

Resepti tyylikkäälle juhla-aterialle

Peuran satulaa katajalla ja rosmariinilla maustettuna

Miele-testikeittiön resepti näyttää, miten peuran satulasta valmistetaan tukeva ateria katajalla ja rosmariinilla maustettuna.

Lisänä paistettuja pekoniviipaleita, krutonkeja ja viiriäisen uppomunia.

Kevätsalaattia ja kahvilla maustettua ranskalaista salaatinkastiketta

Kahvilla maustettu salaatti? Kyllä kiitos! Tässä kevätsalaatissa parhaat ainesosat yhdistyvät täydelliseksi kevyeksi ateriaksi.

Höystetty punaherukoilla ja kahvin makuisella eau de vie -juomalla.

Kostea mokka-suklaakakku

Kolme kupillista vahvaa kahvia aamutuimaan voisi olla hieman liikaa, mutta se on juuri oikea määrä ihanan kosteaan suklaakakkuun.

Helppo ja nopea resepti kalan ystäville.

Kultaotsa-ahventa yrttikastikkeessa

Hammasahven tai kultaotsa-ahven on Välimeressä elävä kala, jota on syöty ammoisista ajoista lähtien. Se maistuu erityisen hyvältä uunissa höyrytettynä.

Värikäs höyste herkulliselle kalalle.

Ratatouille

Nizzalainen ratatouille on perinteinen ranskalaisen ja provencelaisen keittiön herkku. Nykyään siitä on kuitenkin useita eri variantteja eri puolilla Eurooppaa. Tämä resepti sopii erityisen hyvin kultaotsa-ahvenen kanssa.

Makeita herkkuja kahvihampaan kolotukseen.

Kahvijälkiruoat

Kahvi ei ole pelkkä juoma! Se sopii erinomaisesti herkullisiin jälkiruokiin, kuten kahvikaramelliin, rapeisiin kahvivohvelikekseihin ja kahvilikööriin konjakin, tonkapavun ja vaniljan kanssa. Kiusausta on vaikea vastustaa.

  • 1
Sivun alkuun